About Career Opportunities

Job

Vi gør livet mere berigende og værdigt


Gør en forskel sammen med os

I Hollister Incorporated er vi passionerede omkring vores arbejde, og vi fokuserer på at gøre livet mere givende og værdigt for vores medarbejdere og for de mennesker, der bruger vores produkter og services.

Vi er klar over, at alle de personer, der bruger vores produkter og services, har begivet sig ud på deres helt egen – og ofte udfordrende – rejse gennem livet. I alle aspekter af det, vi laver, er det overordnede mål og fokus at gøre en forskel på den rejse.


En karriere hos Hollister Incorporated kan gå mange veje, og de fører alle sammen til berigende muligheder. Via en fælles bekræftelse af, at alle mennesker har værdighed og værdi, er mennesker i fokus for alt, hvad vi laver i Hollister. 

Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der udfordrer dig og hjælper dig med at udvikle dine kompetencer, mens du etablerer din karriere. Du vil opleve, at vores konkurrencedygtige og omfattende pakke med medarbejdergoder giver dig mulighed for at forbedre din livskvalitet – derhjemme, på arbejde og i lokalsamfundet. 


Hvis du vil have mere at vide om, hvordan det er at være Hollister-medarbejder, kan du læse vores medarbejderhistorier.   Hver enkelt historie indeholder en unik karriereoplevelse, men de afspejler alle sammen, hvor fokuserede vi er på det, vi foretager os, hvordan vi får succes, og hvordan vi udlever vores mission. 

Hvis du er på udkig efter en meningsfuld karriere i en virksomhed, der sætter pris på dig og dine kompetencer, kan du få mere at vide om karrieremulighederne hos Hollister Incorporated. 

Hjælp os med at blive bedre

Hos Hollister Incorporated bestræber vi os på at gøre vores website tilgængeligt for alle brugere. Hvis du ønsker at kontakte os vedrørende tilgængeligheden af vores website eller skal have hjælp til at fuldføre ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte et medlem af vores team på hollister.dk@hollister.com.

Oplysningerne heri udgør ikke lægehjælp, og de er ikke beregnet som erstatning for rådgivning fra din egen læge eller andre udbydere af sundhedsydelser. Oplysningerne må ikke bruges som hjælp ved behov for akut lægehjælp. Hvis du har brug for akut lægehjælp, skal du straks søge behandling personligt.