Medarbejderhistorier – Anjali | Hollister DK

Hollister, seneste erklæring vedrørende COVID-19 pandemien Få mere at vide

Medarbejderhistorier

På tværs af vores virksomhed og i alt, hvad vi foretager os, er vores mission at gøre livet mere berigende og værdigt for de mennesker, der bruger vores produkter og tjenester. Vores kultur og vores ufravigelige principper – værdighed for personen, tjeneste, integritet og trofasthed – vejleder os i de beslutninger, vi tager, de måder, vi omgås hinanden på, og den måde, vi behandler vores kunder på. Det er de ting, der gør Hollister Incorporated til sådan en fantastisk arbejdsplads.

Læs vores medarbejderhistorier nedenfor for at høre mere om, hvordan det er at være Hollister-medarbejder. Hver enkelt historie indeholder en unik karriereoplevelse, men de afspejler alle sammen, hvor fokuserede vi er på det, vi foretager os, hvordan vi får succes, og hvordan vi udlever vores mission.


Anjali

Market Insights og Strategic Planning

Vi er en virksomhed, der er drevet af en mission, som gør en forskel for andres liv.  Det er givende at være en del af en virksomhed med et højere formål.


Sundhedssektoren er en fantastik branche, hvor man virkelig kan gøre en positiv forskel. Det er det, som vakte min interesse for Hollister. Vi er drevet af en mission, der fokuserer på at gøre en forskel i andres liv. Vores team lytter aktivt til kundernes behov og arbejder for at forbedre tilværelsen for dem, der bruger vores produkter og tjenesteydelser.  Det er givende at være en del af en virksomhed med et højere formål.

Hollister arbejder for at få det bedste frem i vores medarbejdere. Hvis man er motiveret, er der gode udviklingsmuligheder.  Her er folk villige til at hjælpe dig med din udvikling og fremme dit potentiale.  

Jeg var overrasket over, hvor samarbejdsvillige folk er på alle niveauer og funktioner.  Som virksomhed er vi nødt til at samarbejde for at vinde, og det gør vi på en måde, som jeg ikke har set andre steder.  Vi fokuserer kollektivt på vores fælles langsigtede mål. 

Når jeg møder mennesker, der bruger vores produkter, fortæller de mig, hvor meget de påskønner virksomheden og de produkter, den support og de tjenester, vi tilbyder. Det er en dejlig fornemmelse og en af mange grunde til, at jeg kan lide at arbejde for Hollister.  

Vi gør livet mere givende og værdigt