Continence Organizations

Kontinensorganisationer

Vi arbejder sammen på at forbedre livskvaliteten for mennesker, der lever med blærelidelser


Støtteorganisationer

Abilities Expo

Abilities Expo er en rejsemesse for handicappede samt for de familiemedlemmer, omsorgspersoner og fagfolk, der tager sig af dem. Messen giver deltagerne mulighed for at kigge nærmere på de nyeste livsforbedrende produkter og tjenester samt lære via gratis workshops og demonstrationer. 

Besøg website

Buoniconti Fund to Cure Paralysis

Buoniconti Fund to Cure Paralysis er en almennyttig organisation, der fokuserer på at finde en kur mod lammelser, der er opstået som følge af rygmarvsskader — og på at give millioner af mennesker mulighed for at gå igen.

Besøg website

Christopher and Dana Reeve Foundation

Christopher and Dana Reeve Foundation fokuserer på at helbrede rygmarvsskader ved at finansiere innovativ forskning og forbedre livskvaliteten for mennesker, der lever med lammelser, via tilskud, oplysning og støtte.

Besøg website

The Miami Project to Cure Paralysis

The Miami Project er verdens største og mest omfattende forskningscenter for rygmarvsskader. Over 120 forskere og teknikere fra hele verden fokuserer på at kurere lammelser og skabe bedre livskvalitet for mennesker med rygmarvsskader.

Besøg website

National Rehabilitation Information Center

National Rehabilitation Information Center (NARIC) indsamler og analyserer resultaterne af offentligt finansierede forskningsprojekter. NARIC arbejder for alle – fagpersoner eller lægmand – der er interesserede i handicap og rehabilitering.

Besøg website

New Mobility

Dette prisbelønnede månedlige magasin giver aktive kørestolsbrugere og medlemmer af United Spinal Association originale historier og reportager om rehabilitering, handicapvenlighed, livsstil, teknologiske fremskridt og meget mere.

Besøg website

Paralyzed Veterans of America

Paralyzed Veterans of America (PVA) er en førende støtte for sundhed, SCI/D-forskning og -uddannelse, krigsveteraners ydelser og rettigheder, handicapvenlighed og fjernelse af arkitektoniske barrierer, sportsprogrammer og handicappedes rettigheder.

Besøg website

Spina Bifida Association

Spina Bifida Association (SBA) arbejder for voksne og børn, der lever udfordringerne fra spina bifida. Siden 1973 har SBA været det eneste nationale frivillige sundhedsagentur, der udelukkende har fokuseret på at forbedre livskvaliteten for de mennesker, der lever med spina bifida, og dem, hvis liv er blevet berørt af denne udfordrende fødselsdefekt. Organisationens værktøjer er uddannelse, støtte, forskning og service.

Besøg website

United Spinal Association

United Spinal Association fokuserer på at forbedre livskvaliteten for flere hundredetusinde amerikanere, der lever med en rygmarvsskade og -sygdom (SCI/D).

Besøg website