Continence Organizations

Kontinensorganisationer

Vi arbejder sammen på at forbedre livskvaliteten for mennesker, der lever med blærelidelser


Klinikerorganisationer

American Spinal Injury Association

American Spinal Injury Association (ASIA) blev grundlagt i 1973 og fokuserer på at støtte udviklingen inden for pleje af personer med rygmarvsskader gennem uddannelse, forskning og samarbejde mellem sundhedsfaglige eksperter. ASIA samler læger og andet sundhedsfagfolk for at fremme og etablere kvalitetsstandarder i alle aspekter af pleje af patienter med rygmarvsskader.

Besøg website

American Urological Association

Som almennyttig uddannelsesorganisation leverer American Urological Association (AUA) en lang række tjenester, bl.a. tidsskrifter, dens årsmøde, medicinsk efteruddannelse og støtte af sundhedspolitiske initiativer.

Besøg website

Association of Rehabilitation Nurses

Association of Rehabilitation Nurses (ARN) støtter den faglige praksis blandt rehabiliteringssygepleje og giver mulighed for medlemskab og uddannelse samt adgang til certificeringsoplysninger.

Besøg website

Buoniconti Fund to Cure Paralysis

Buoniconti Fund to Cure Paralysis er verdens største og mest omfattende center for rygmarvsskader. Over 120 forskere og teknikere fra hele verden fokuserer på at kurere lammelser og skabe bedre livskvalitet for mennesker med rygmarvsskader.

Besøg website

Case Management Society of America

Case Management Society of America (CMSA) er en førende almennyttig forening, der fokuserer på at støtte og fremme patienters sagsbehandling. CMSA er med til at støtte patienters velbefindende og forbedrede sundhedsresultater ved at give sine medlemmer adgang til uddannelsesfora, netværksmuligheder, lovforberedende arbejde og meget mere.

Besøg website

National Multiple Sclerosis Society

National Multiple Sclerosis (MS) Society giver tilskud til den nyeste forskning og skaber forandring via støttearbejde og giver adgang til efteruddannelse og til programmer og tjenester, der hjælper personer med MS og deres familier med at komme videre med deres liv.

Besøg website

Paralyzed Veterans of America

Paralyzed Veterans of America (PVA) er en førende støtte for sundhed, SCI/D-forskning og -uddannelse, krigsveteraners ydelser og rettigheder, handicappedes rettigheder og handicapvenlighed, som f.eks. fjernelse af arkitektoniske barrierer og adgang til sportsprogrammer.

Besøg website

Simon Foundation for Continence

Den almennyttige Simon Foundation har fokus på at hjælpe folk med at tackle inkontinens ved at uddanne dem i helbredelses-, behandlings- og håndteringsteknikker, mens den også træner sundhedsfagligt personale i disse emner.

Besøg website

Society of Urologic Nurses and Associates

Society of Urologic Nurses and Associates (SUNA) er en fagorganisation, der har fokus på at berige sine medlemmers karrierer og skabe bedre sundhed hos patienterne og deres familier gennem uddannelse, forskning og evidensbaseret klinisk praksis.

Besøg website

Spina Bifida Association

Spina Bifida Association (SBA) arbejder for voksne og børn, der lever udfordringerne fra spina bifida. Siden 1973 har SBA været det eneste nationale frivillige sundhedsagentur, der udelukkende har fokuseret på at forbedre livskvaliteten for de mennesker, der lever med spina bifida, og dem, hvis liv er blevet berørt af denne udfordrende fødselsdefekt. Organisationens værktøjer er uddannelse, støtte, forskning og service.

Besøg website

United Spinal Association

United Spinal Association har fokus på at forbedre livskvaliteten for alle mennesker, der lever med rygmarvsskader og -lidelser (SCI/D), herunder krigsveteraner, og yde støtte og information til pårørende, omsorgspersoner og fagfolk.

Besøg website