Uddannelsesressourcer til præsentation af Hollister-ambassadører

Velkommen til træningen i Hollister-ambassadørprogrammet. En Hollister-ambassadør er en person, der lever med en rygmarvsskade, og som fortæller sin personlige historie for at inspirere andre med rygmarvsskader til at finde ud af, hvordan de kan ændre deres liv til det bedre efter en skade. Som ambassadør er du en del af de forskellige ressourcer, som er tilgængelige via Secure Start Services-programmet, og en stemme i fællesskabet – hvor du giver en inspirerende historie videre til andre i samme situation, så de kan lære at blive mere uafhængige med hensyn til at træffe beslutninger og i deres aktiviteter.
 
At lære at tackle en rygmarvsskade kan være den største udfordring, som personen med skaden eller dennes familie nogensinde har stået over for. I en så svær situation er det betryggende at vide, at man ikke er alene. En meget vigtig del af rekonvalescensen og motivationen for nogle mennesker med rygmarvsskader er den opmuntring og inspiration, som du kan give dem som Hollister-ambassadør ved at fortælle din personlige succeshistorie efter din skade og en personlig beretning om dine erfaringer med Secure Start Services-programmet.
 
Når man holder en præsentation foran andre mennesker, kan det første indtryk vare længe. Det er meget vigtigt at have en komplet, sammenhængende og virkningsfuld præsentation på 15 minutter. Når du laver din præsentation – eller måske, når du skal bruge et afbræk mellem præsentationerne – er følgende uddannelsesvideoer, inklusive en komplet præsentation med alle videoerne ("hele webinarvideoen"), tilgængelige for dig.