COVID-19 Hub

Ostomy Support

A helping hand during the COVID-19 pandemic.

In these uncertain times, it’s only natural for your patients to worry about the impact of COVID-19. Perhaps they’re worried about where to get support. Or they may be concerned about what this period means for their usual routine.

We’re here to help. On this dedicated page, you’ll find lots of information you can use to keep your patients feeling safe, reassured, and ready for the future.

Ostomy Consumer

Ostomy Products

Hollister Incorporated ønsker at forsikre dig om, at vores evne til at levere stomipleje- og kontinensplejeprodukter ikke er påvirket af coronaviruspandemien (COVID-19).

Få mere at vide
Ostomy HCP

Sundhedsfagligt personale

Uddannelsesressourcer for sundhedsfagligt personale, som søger patientstøtte i denne stressende tid.

Få mere at vide

Information om COVID-19 produktforsyning

På nuværende tidspunkt og baseret på de oplysninger, vi har modtaget til dato, forventer vi ikke nogen indvirkning på vores forsyningslinje. Selv om det kan være fristende at bestille store mængder, beder vi derfor alle vores kunder om fortsat kun at bestille almindelige forsyningsmængder.


Stomi- og kontinensprodukter

Vi lægger vægt på at levere den højeste standard af kvalitet for medicinske produkter, og hvert eneste medlem af Hollister-teamet bestræber sig på at gøre en forskel for de mennesker, som bruger dem.

Se alle produkter