Hollister COVID-19 opdatering Få mere at vide

COVID-19 Hub

Stomi- og kontinenssupport

En hjælpende hånd under COVID-19-pandemien.

I disse uvisse tider er det kun naturligt, at produktbrugere og sundhedsfaglige personer er bekymrede for indvirkningen af COVID-19. Måske er du bekymret for, hvor du kan få support? Eller du spørger måske dig selv, hvad denne periode betyder for din sædvanlige rutine?

Ligegyldigt hvilke spørgsmål du har brug for svar på, er vi klar til at forsøge at hjælpe. På denne dedikerede side vil du finde masser af nyttige oplysninger for at holde dig sikker, tryg og klar til fremtiden.

Stomiressourcer

Ostomy Consumer

Vejledning til produktbrugere

Ressourcer, der vil hjælpe dig med at få en nemmere hverdag. Find hudplejetips, COVID-19-relaterede spørgsmål og meget mere.

Få mere at vide
Ostomy HCP

Sundhedsfagligt personale

Uddannelsesressourcer for sundhedsfagligt personale, som søger patientstøtte i denne stressende tid.

Få mere at vide

Information om COVID-19 produktforsyning

På nuværende tidspunkt og baseret på de oplysninger, vi har modtaget til dato, forventer vi ikke nogen indvirkning på vores forsyningslinje. Selv om det kan være fristende at bestille store mængder, beder vi derfor alle vores kunder om fortsat kun at bestille almindelige forsyningsmængder.


Stomi- og kontinensprodukter

Vi lægger vægt på at levere den højeste standard af kvalitet for medicinske produkter, og hvert eneste medlem af Hollister-teamet bestræber sig på at gøre en forskel for de mennesker, som bruger dem.

Se alle produkter