About Hollister History

Hollisters historie

Bygget på arven fra vores grundlægger


Vores arv

Hollister Incorporated grundlagt i 1921, hvor den 23-årige iværksætter John Dickinson Schneider startede et lille trykkerfirma i Chicago. Han navngav firmaet JDS Printer Craftsman.

Lige fra starten var John Schneiders forretningsfilosofi, at "kun det bedste er godt nok," og virksomheden blev kendt for sine kvalitetsprodukter, kvalitetsydelser og kvalitetsmedarbejdere.

Innovation inden for medicinske produkter

I de efterfølgende årtier skiftede John Schneiders virksomhed fra trykkerbranchen til branchen for medicinske produkter ved at udvikle medicinske produkter og services i høj kvalitet under navnet Hollister. Tidligt i 1960'erne henvendte en medarbejder, der havde et familiemedlem med stomi sig til John Schneider med en idé til at udvikle stomiprodukter. Med innovativekvalitetsprodukter revolutionerede Hollister Incorporated stomiplejen og udviklede hårdt tiltrængte løsninger til mennesker, der havde været gennem en stomioperation. I de efterfølgende år fortsatte Hollister med at udvide sit udvalg af medicinske produkter og tjenester, så det også omfattede kontinenspleje, sårpleje og intensiv behandling.

Arven fra Schneider-familien

John Schneider og hans kone Minnie Schneider skabte en stærk familiefølelse i virksomheden. De opbyggede Hollister Incorporated med baggrund i grundprincipperne Værdighed for individet , Integritet, Service og Ansvarlighed.

I dag er Hollister Incorporated stadig uafhængig og medarbejderejet. Med produktions- og distributionsanlæg på tre kontinenter servicerer Hollister hele det globale fællesskab. Alligevel lever ånden i Hollister videre som i den lille trykkervirksomhed, der blev grundlagt i Chicago i 1921.

John and Minnie Schneiders grundlæggende værdier og principper udgør stadig fundamentet, og virksomhedens mission er uforandret: "... At gøre livet mere givende og værdigt for de mennesker, der benytter vores produkter og services."