About About Us

Om os

En uafhængig og medarbejderejet virksomhed


Til gavn for det globale samfund

Hollister Incorporated er en uafhængig, medarbejderejet virksomhed, der udvikler, producerer og markedsfører medicinsk udstyr over hele verden.

Vi tilbyder avancerede medicinsk udstyr til stomipleje, som omfatter to stærke globale brands – Dansac og Hollister stomi, samt til kontinenspleje, intensiv behandling og sårpleje. Vi leverer også innovative sundhedsprogrammer og -tjenester samt uddannelsesmaterialer til patienter og sundhedsfagligt personale.

Hollister har supporteret sundhedsfagligt personale og patienter i over 95 år – og har hjulpet mange mennesker gennem deres rejse i livet.

 

Vores mission

Vi vil gøre livet mere givende og værdigt for de mennesker, der benytter vores produkter og service.
Få mere at vide

 

Vores vision

At vokse og have succes som en uafhængig medarbejderejet virksomhed og i processen, blive bedre mennesker.

 

Vores ubøjelige principper

De ubøjelige principper er tidløse rettesnore, der definerer, hvad det vil sige at være Hollister-medarbejder. Vi bestræber os på at udleve disse egenskaber i vores handlinger som enkeltpersoner og som virksomhed.

Personens værdighed

Vores medarbejdere – og alle andre mennesker – har værdighed og værdi uafhængigt af det arbejde, de udfører. Hollister behandler sine medarbejdere – og vi behandler hinanden – med respekt.

Vi bestræber os konstant på at opfylde behovene hos de mennesker, der benytter vores produkter og ydelser. Derigennem gør vi livet mere berigende for dem, og vi bliver selv bedre mennesker.

Service

Vi tjener de mennesker, der benytter vores produkter og ydelser, vores øvrige kunder, hinanden og vores omgivende samfund – alt sammen med ydmyghed, indføling og vedholdenhed.

Integritet

Integritet er centralt for den måde, vi driver forretning på. I Hollister er den etisk korrekte fremgangsmåde den eneste fremgangsmåde. Vi er åbne og sandfærdige, behandler andre retfærdigt og gør det rigtige, også selvom det er vanskeligt.

Ansvarlighed

Vi har fået overdraget ansvaret for en uafhængig og medarbejderejet virksomhed. Som ansvarlige håndhævere af det ansvar bliver vi vejledt af målsætningerne og principperne som blev udformet af vores grundlægger, John Dickinson Schneider, for at sikre, at Hollister fortsætter i al evighed som uafhængig medarbejderejet virksomhed , og at denne vedbliver at have en stærk økonomi, i takt med at den vokser.  Vi træffer beslutninger baseret på virksomhedens bedste interesse på lang sigt og lever efter John Dickinson Schneiders motto:  "Kun det bedste er godt nok."