Hollister COVID-19 opdatering

Hollister COVID-19 opdatering Få mere at vide

Hollister COVID-19 opdatering

  • 05-11-2021
  • Corporate

 

Kære kunder og partnere.
Hos Hollister sætter vi en ære i at yde den bedste service og levere og de bedste produkter til vores kunder. Vi ved, at mange mennesker verden over er afhængige af vores produkter og services, og det afspejles i vores medarbejdernes motivation til at yde en ekstra indsats i dagligdagen.

Udfordringerne relateret til COVID-19 fortsætter mange steder i verden. Vi er meget fokuseret på vores medarbejderes sundhed, sikkerhed og velvære og følger naturligvis alle relevante retningslinjer fra myndighederne. Vi har under hele pandemien været fuldt operationelle, hvilket har medført, at forsyningerne til vores kunder har været upåvirket af situationen.

Vi arbejder konstant på at optimere vores globale forsyningskæder for at minimere afbrydelser og forsinkelser. Vi har, som en konsekvens af dette, udviklet fleksible indkøbs- og forsyningskæder, så visse produkter kan fremstilles på flere af vores fabrikker. Vi har desuden øget lagerbeholdningerne og sikkerhedslagerne, så vi fortsat kan supportere vores kunder.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 4846 5100 eller på hollister.dk@hollister.com.