Missionserklæring for Hollister Incorporated


Hollister fokuserer på at være en virksomhed, der kan dække behovene for sundhedsfagligt personale og de mennesker, som de hjælper. 

Dette fokus er baseret på vores mission: at hjælpe sundhedsfagligt personale med at levere bedre produkter og services og at gøre livet mere givende og værdigt for de mennesker, der benytter vores produkter.

Ved at lytte til vores kunder og de mennesker, de hjælper, får vi en bedre forståelse af de behov, som vi kan opfylde bedst muligt. 

Det betyder, at vi kan forbedre de nuværende produkter og udvikle eller anskaffe nye og unikke produkter, da alle produkter uundgåeligt vil passere gennem faser med vækst, modenhed og tilbagegang. 

Vores produkter og tjenester skal være af bedste kvalitet og supporteret af vores politik om betingelsesløs kundetilfredshed. 

Vi arbejder sammen ved at fokusere på at opfylde disse behov via samarbejde, hårdt arbejde og kreativitet. 

Vi danner stærke relationer med vores leverandører og distributører samt med de fællesskaber, vi arbejder i. 

Vi vurderer adfærd i enhver fase af vores forretning efter, hvordan det hjælper os med at yde en bedre service til vores kunder. 

Vi tror på, at den etisk korrekte måde er den eneste måde at drive vores forretning på. 

Hollister har den unikke fordel at kunne bygge videre på et solidt fundament af "produkter, service og medarbejdere i høj kvalitet", som er en del af arven efter vores grundlægger, John Dickinson Schneider.  

Vi har afgivet et løfte om at blive ved med at være en uafhængig medarbejderejet virksomhed og vil til det formål fortsætte med at styre vores virksomhed som en internt finansieret og profitabel forretning. 

Ved at udleve vores mission hver dag, vil vi vokse og trives som virksomhed og derigennem også blive bedre mennesker.