Cale

Cale

Senior Manager, Global Marketing, stomi

Hollister er en skjult perle – når man først er ansat, så bliver man.


Jeg har boet i Canada det meste af mit liv, men flyttede så til Seattle i Washington (USA) for at arbejde for en nystartet virksomhed, der laver medicinsk udstyr. Da jeg blev ringet op af en rekrutteringsmedarbejder angående Hollister Incorporated, tænkte jeg, at jeg ikke havde lyst til at flytte til Chicago-området for en virksomhed, som jeg ikke kendte. Men efterhånden som samtalerne skred frem, gik det op for mig, at Hollister har en unik kultur, der er svær at kopiere. Så for fire år siden pakkede jeg mine ting.
I min første stilling fik jeg ansvaret for at lede et forsknings- og udviklingsteam med særligt fokus på produktinnovation. Senere skiftede jeg til Global Marketing, og nu er jeg Senior Global Marketing Manager med ansvar for vores globale stomibrand. Medicinsk stomiudstyr er kendetegnet ved at være meget personligt og privat. Derfor er en af de mest givende ting ved mit job, at jeg får kendskab til de udfordringer, vores kunder i hele verden står over for.
I Hollister har vi fire uforanderlige principper – personlig værdighed, ansvar, service og integritet. Men det er den personlige værdighed, der slår tonen an for alt, hvad vi gør – det tror vi på, og det praktiserer vi. Det gør Hollister til en skjult perle – når man først er ansat, så bliver man.

Vi gør livet mere givende og værdigt