About Career Opportunities

Karrierer

Vi gør livet mere givende og værdigt


Gør en forskel sammen med os

I Hollister Incorporated brænder vi for vores arbejde og de mennesker, vi servicerer. Hos os kan en karriere tage mange veje, der alle fører til givende muligheder, som gør en forskel i folks liv. Søg job hos Hollister, og vær med til at gøre en forskel.

Få en givende karriere hos Hollister Incorporated

Anerkendelse af din indsats

Vi trives med samarbejde. De mennesker, der bruger vores produkter og tjenester, stoler på, at vi leverer kvalitetsprodukter hver eneste gang. Og det er nødvendigt for os at arbejde på tværs af vores funktioner og tidszoner for at levere de produkter, som folk har behov for for at kunne leve livet fuldt ud. Arbejdet kan være udfordrende, men det er altid givende. Vi ved, at vores folk arbejder hårdt og giver alt, hvad de har, så derfor tilbyder vi en konkurrencedygtig og omfattende løn- og benefit-pakke, der gør det muligt for dig at forbedre din livskvalitet – hjemme, på arbejde og i samfundet. 

  • Sundhed og velvære
    • Vi tilbyder omfattende sundheds- og tandplejeordninger samt en række programmer, værktøjer, ressourcer og incitamenter kaldet Hollister Healthy Habits.  
  • Fleksibilitet på arbejdspladsen
    • Livet er kompliceret og altid udfordrende. Vores fleksibilitetsordninger gør tingene lidt nemmere ved at hjælpe medarbejderne med at håndtere de mange udfordringer, der er i at få arbejde, familie og fritid til at gå op i en højere enhed.  

Investering i din succes

Vores medarbejdere ligger rigtig meget af sig selv i at sikre, at Hollister får succes. Til gengæld vil vi gøre alt hvad vi kan for at investere i deres succes. 

Vi tilbyder en solid karriereudvikling, forfremmelsesplaner og uddannelsesordninger for at støtte din udvikling hele vejen gennem din karriere. 

Global rækkevidde

Vores hovedsæde ligger i Libertyville, Illinois (USA), men vi har afdelinger i hele verden. Vi er en mellemstor virksomhed med et globalt fodaftryk. Det giver vores medarbejdere muligheder for at arbejde på udfordrende projekter med kollegaer i hele verden. 

Drevet af en mission

Vores virksomhedskultur er et levende udtryk for vores grundlæggere – John og Minnie Schneider. Vores kultur er kernen i Hollister Incorporated's aktiviteter på verdensplan, og den er med til at definere virksomheden. Den leder os i de beslutninger, vi træffer, det arbejde vi udfører og måden, vi samarbejder på, når vi servicerer vores kunder. 

Langsigtet perspektiv

Vi er en uafhængig medarbejderejet virksomhed. Det betyder, at vi kan lægge vores egen kurs og investere i vores egen succes uden indblanding fra investeringsanalytikere eller aktionærer. Resultatet er, at vi har en mere strategisk og langsigtet tilgang til vores vækst. 

Engagement i samfundet

De mennesker, der bruger vores produkter og tjenester, er på en vanskelig rejse. Det er vores mission at gøre en forskel på den rejse, men vi ved naturligvis godt, at der også er mange andre organisationer, der spiller en rolle. Vi gør vores bedste for at give noget tilbage til samfundet og til de nonprofitorganisationer, der hjælper os med at gøre en forskel i andres liv.