Cristina Testimonial

Cristina

Global Marketing Manager

Innovation er afgørende her hos Hollister – ikke kun fremstilling af nye produkter, men også samarbejde om innovative idéer.


Jeg er portugisisk, men jeg er født og opvokset i Tyskland, og senere flyttede jeg til Spanien. I 2008 blev jeg ringet op angående en spændende stilling som Product Manager hos Hollister, hvor jeg skulle hjælpe med at udvikle afdelingen for kontinenspleje i Spanien. Jeg var ikke sikker på, at jeg ville forlade mit gamle job, men under jobsamtalerne var stemningen præget af begejstring, og vi snakkede så længe, at jeg blev fascineret af menneskene og projektet. Jo flere Hollister-medarbejdere jeg mødte, jo mere blev jeg overbevist om, at det var en enestående mulighed – så her er jeg.

Jeg har arbejdet som Global Marketing Manager, hvor jeg har haft mulighed for at bruge alle mine sprog og erfaringer med forskellige lande og kulturer. Innovation er noget der foregår i alle afdelinger her hos Hollister. Fagligt og personligt lærer jeg noget nyt hver dag – jeg keder mig aldrig her.

Forskellen på Hollister og andre virksomheder er, at der ikke er et hierarki. I nogle virksomheder kender man kun den administrerende direktør fra billeder. Her har vi hele tiden adgang til den øverste ledelse, og vi opfordres til at være åbne. De involverer sig i din karriere og interesserer sig for, hvordan du har det. Hollister tager sig rigtig godt af sine medarbejdere – det er så berigende.

Vi gør livet mere givende og værdigt