Inklusion og mangfoldighed

Vi sætter pris på den værdighed, der ligger i os alle


Hos Hollister Incorporated lever arven fra vores grundlægger John Dickinson Schneider videre gennem vores kultur af respekt. Vi sætter pris på den værdighed, der ligger i os alle og tilbyder lige beskæftigelsesmuligheder – unaset stillingsniveau, alder, race, nationalitet, etnisk tilhørsforhold, religion, køn, seksuel orientering, evner og genetik.

Vores mangfoldighed gør os til en stærkere virksomhed gennem deling af forskellige perspektiver og livserfaringer. Vi trives ved samarbejde og ved at skabe meget effektive teams – uanset om det er på tværs af funktioner eller tidszoner – for at bringe forskellige medarbejdere sammen og udvikle de bedste løsninger til dem, der bruger vores produkter og tjenester.

Vi arbejder for at skabe et miljø, hvor alle vores medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og leverandører er inkluderet, behandles med respekt og samarbejder om at opfylde Hollisters mission.

Nedenfor ses nogle eksempler på, hvordan vores engagement for inklusion og mangfoldighed kommer til udtryk.

Strategi for global inklusion og mangfoldighed

Vores virksomhed har en langsigtet plan for at sikre, at vi fortsætter med at øge mangfoldigheden, skaber en følelse af inklusion og holder os ansvarlige for resultatet.

Rekruttering

Vores ansættelsesproces fokuserer ikke kun på at finde de bedste folk, men også på at finde dem, der repræsenterer mangfoldigheden i vores samfund og hos vores kunder. Når vi rekrutterer nye medarbejdere, samarbejder vi med en lang række grupper, der repræsenterer forskellige samfund, erhverv og baggrunde, herunder fag- og veteranorganisationer.

Virksomhedens ledelse

Vores lederteam er mangfoldigt og repræsenterer bredden i vores virksomhed.

Leverandørforhold

Hollisters leverandørmangfoldighedsprogram, der blev søsat i 2018, stræber efter at styrke vores relationer til virksomheder, der ejes af veteraner, kvinder og minoriteter. Vi mener, at vores samarbejdspartnere skal afspejle mangfoldigheden i vores kundegrundlag.


Diversity

Vores styrke ligger i vores evne til at stå sammen om det ædle formål at tjene andre mennesker og samtidig fremme, fejre og udnytte mangfoldigheden iblandt os. V. George Maliekel
President og CEO, Hollister Incorporated

Søg ledige stillinger

Gennemse alle vores ledige stillinger på verdensplan.

Medarbejderfortællinger

Find ud af, hvordan det er at være Hollister-medarbejder.

Kontakt os

Følg Hollister Incorporated på de sociale medier for at lære mere om os.