Vores kultur

Vi ledes af Schneider-familiens arv og vores uforanderlige principper


I Hollister Incorporated bygger alt, hvad vi gør, på de grundlæggende værdier og principper i arven fra vores grundlægger John Dickinson Schneider og hans kone Minnie Schneider. Dette stærke fundament, som vi kalder Schneider-familiens arv, er det som virksomhedens mission, vision og uforanderlige principper bygger på.

Vores kultur og uforanderlige principper – personlig værdighed, service, integritet og ansvar – guider os i vores beslutninger, måden vi interagerer med hinanden på, og måden hvorpå vi servicerer vores kunder. Vi brænder for vores medarbejdere, virksomheden og de mennesker, der stoler på vores produkter og tjenester hver dag.

George George

Vores virksomhedskultur er et levende udtryk for Schneider-familiens arv. Den definerer virksomhedens karakter. V. George Maliekel
President og CEO, Hollister Incorporated

Som en uafhængig, medarbejderejet virksomhed er vi ikke sat i verden for at maksimere en aktionærværdi. Vi erkender dog, at rentabilitet giver os mulighed for at se udad mod behovene hos det sundhedsfaglige personale og de mennesker, de tjener.

Vores mission: At gøre livet mere givende og værdigt for de mennesker, der bruger vores produkter og tjenester.

Hollister Incorporated er fokuseret på at tjene andre, og vores medarbejdere står fuldt ud inde for, hvem vi er, hvad vi gør, og hvordan vi får succes. På alle niveauer har vi opbakning til løbende at søge efter bedre måder at gøre vores arbejde på og maksimere effektiviteten af vores processer. Takket være vores åbne kultur opfordres medarbejderne til at komme med spørgsmål eller bekymringer og være en del af løsningen. Vi gør alle vores bedste hver dag og arbejder sammen for at hjælpe virksomheden med at vokse og blomstre, og undervejs bliver vi bedre mennesker.

AssociateSurvey AssociateSurvey

Vores nyeste medarbejderundersøgelse viste et stærkt medarbejderengagement på 80 %, hvilket betragtes som "det bedste i sin klasse" sammenlignet med andre virksomheder.

Søg ledige stillinger

Gennemse alle vores ledige stillinger på verdensplan.

Medarbejderfortællinger

Find ud af, hvordan det er at være Hollister-medarbejder.

Kontakt os

Følg Hollister Incorporated på de sociale medier for at lære mere om os.