Rakesh Testimonial

Rakesh

Program Manager, Global Engineering, Irland

Fra design til distribution af produkterne – alt hvad vi gør her hos Hollister drejer sig om kunden.


I 2008 blev jeg ringet op af en rekrutteringsmedarbejder fra Hollister, der fortalte, at virksomheden var ved at bygge en ny fabrik i Indien. Jeg syntes, at det var en enestående mulighed for at bidrage og sætte mit præg på, hvordan virksomheden skulle være, så jeg sagde ja. Da jeg havde vist mine evner til at lede programmet og havde leveret en række projekter til tiden samt overholdt mål og budget, fik jeg et tilbud om at flytte til Irland i 2014. Kulturen er selvfølgelig lidt anderledes, men jeg elsker at være her.

Uanset hvilket land du arbejder i, så er det altid kunden, der er omdrejningspunktet hos Hollister. Vi samarbejder for at føre ting ud i livet og gå hele vejen – ikke for egen vindings skyld, men for vores kunder. Hollister tager sig ikke kun af sine kunder, men også af den enkelte medarbejder. Her føler man sig passet på og styrket. En sådan styrkelse får det bedste frem i folk og skaber succes gennem hele virksomheden.

Hollister har lært mig, hvordan jeg holder presset adskilt fra mit arbejde og min præstation. Selvfølgelig skal man kunne præstere, men man behøver ikke lade sig stresse. Når jeg kæmper med et projekt, kan jeg altid regne med støtte og vejledning fra min ledelse. Det er sådanne situationer, der får os til at lære noget og udvikler os, og ledelsen støtter mig hele vejen. Det synes jeg er helt fantastisk!

Vi gør livet mere givende og værdigt