Rick Testimonial

Rick

Innovation Management Office

Selvom man starter karrieren i Hollister er det ikke altid, at man bliver det samme sted.


Siden jeg startede i Hollister for over otte år siden, har jeg haft muligheder for at udvikle mig fagligt og personligt på måder, som jeg ikke ville have haft andre steder. 

Jeg startede min karriere som New Product Development Engineer i R&D. Efter nogle år fik jeg stillingen som Associate Product Manager i den globale marketingafdeling og blev siden Product Manager i USA. 

Det var fantastisk, at min R&D-chef gav mig fleksibilitet og støtte til at skifte fra produktudvikling til marketing. Jeg fik utrolig meget viden om virksomheden og vores produkter. Jeg fik også mere kontakt med de mennesker, der bruger vores produkter, og jeg oplevede på første hånd, hvordan vi gør en stor forskel i deres liv. 

For nylig vendte jeg tilbage til R&D for at lede innovationsindsatsen for vores nye produkter på verdensplan.  De oplevelser jeg har haft med vores kunder, og den viden jeg har fået, hjælper mig med at gøre vores produkter endnu bedre.

Vi har en samarbejdende og støttende kultur her i Hollister, og det gør det muligt, at lære og udvikle sig uden for sit kompetenceområde. Desuden gør bevidstheden om, at vores produkter hjælper så mange mennesker, vores arbejde meget mere givende.  

Vi gør livet mere givende og værdigt