Shane

Shane

Plant Manager, stomi

Hos Hollister sørger vi for, at kvaliteten af vores produkter overtrumfer alt andet, som vi gør.


Jeg har arbejdet i 25 år, men har kun lige rundet mit andet år her hos Hollister. Jeg var tiltrukket af branchen for medicinsk udstyr og ville gerne arbejde for en virksomhed, hvor jeg kunne få en lang karriere – tryghed kombineret med personlig udvikling og muligheder.

Alle her hos Hollister – medarbejderne i mit team, folkene her på fabrikken – leverer produkter af bedste kvalitet og yder den bedste service. Vi fokuserer på at give kunderne en uovertruffen oplevelse – for at glæde dem. Det er en stor udfordring at glæde en kunde, som bruger en stomipose, men jeg tror, at vi gør et godt stykke arbejde.

Hollister er ikke en reaktiv virksomhed – det er en reflekterende virksomhed, der fokuserer på sine medarbejdere på lang sigt. Fordi Hollister er en uafhængig, medarbejderejet virksomhed, forventes det, at vi alle møder ind og tager os af virksomheden på vegne af alle nuværende og kommende medarbejdere. Jeg ved, at Hollister vil være stærkere, når den næste generation af medarbejdere tager over.

Hollister skiller sig ud fra alle andre virksomheder, jeg har arbejdet for. Alt hvad der blev sagt om virksomheden under jobsamtalen var sandt. I andre virksomheder er det ikke altid tilfældet. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke startede hos Hollister noget før.

Vi gør livet mere givende og værdigt