Sonya Testimonial

Sonya

HR

Vi samarbejder for at vinde. Jeg oplevede samarbejde i form af mennesker, der investerede i min faglige udvikling.


Jeg startede hos Hollister Incorporated som medarbejderkoordinator i Secure Start-tjenesten, hvor jeg arbejdede med de mennesker, der bruger vores produkter. Mange af dem havde lige gennemgået en livsændrende operation.  Det var min opgave at få dem til at føle sig trygge, så de kunne fortsætte med at leve et aktivt liv.


Selvom jeg nød mit job, ville jeg gerne udforske nye karrieremuligheder i HR. Jeg talte med min chef og fik mulighed for at deltage i et projektteam i netop den funktion.    

Kort efter fik jeg en stilling som rekrutteringsmedarbejder. Min baggrund inden for Secure Start gav mig den nødvendige viden til at kunne tale med ansøgere om vores produkter.

I dag arbejder jeg som senior HR-generalist, hvor jeg støtter den funktion, der fremstiller vores produkter.  Jeg sætter pris på det detaljerede arbejde, der lægges i hvert eneste af vores produkter.  Jeg har arbejdet tæt sammen med de mennesker, der bruger vores produkter, så jeg ved, at det arbejde, vil laver, gør en forskel for andres liv.

Der er ikke mange virksomheder, som støtter et karriereskifte nu om dage. Her samarbejder vil alle for at vinde, men jeg oplevede samarbejde i form af mennesker, der investerede i min faglige udvikling. Jeg havde sponsorer og støtter, der hjalp mig med at udforske nye karriereveje. Resultatet er, at jeg i dag har et spændende job, hvor jeg kan hjælpe andre med at finde lignende muligheder.


Vi gør livet mere givende og værdigt