Stephen

Stephen

Manager, New Product Development

Der er en stærk følelse af samarbejde her i Hollister – vi spiller på samme hold.


Der er et godt teamwork her i Hollister – vi samarbejder på højt plan. Når man arbejder med at udvikle nye produkter, har man ofte ingen kontakt med produktets slutbrugere. Vores produktudviklingsteam er i tæt dialog med vores kunder og skaber medicinsk udstyr, der er personligt. Vores produkter bliver opbevaret i håndtasker, rygsække og på badeværelset. Hvis vores kunder skal have den bedst mulige oplevelse, kræver det, at vi alle samarbejder om at udvikle produkter, der næsten bliver usynlige i deres hverdag.

Første gang jeg hørte om Hollisters fire uforanderlige principper – personlig værdighed, ansvar, service og integritet – tænkte jeg ærlig talt, at det havde jeg hørt før. Men det er ikke bare tom snak fra en virksomhed – vi mener det faktisk. For mig er ansvar det vigtigste princip. At efterlade virksomheden stærkere end da man selv startede – det arbejder jeg på hver dag.

Selvom jeg nu har været hos Hollister i fire år, bliver jeg stadig udfordret og kan gøre fremskridt og udvikle mig karrieremæssigt. Det er vigtigt for mig, og jeg har fået gode muligheder for at udvikle mig både personligt og fagligt. Jeg er rykket op fra Senior New Product Development Engineer til min nuværende rolle som projektleder i New Project Development. Det har været helt fantastisk.

Vi gør livet mere givende og værdigt