Vernon

Vernon

Sales Specialist, kontinens/intensiv behandling

Her hos Hollister får du mere hjælp til at lykkes, end du kan forestille dig.


Jeg startede med at arbejde som autoriseret fysioterapeut og skiftede til salgsafdelingen i en nystartet virksomhed, der laver medicinsk udstyr. Da jeg blev ringet op af Hollister, kendte jeg ikke virksomheden særlig godt. Jeg fandt ud af, at Hollister er førende på markedet på rigtig mange områder med innovative produkter, der faktisk ændrer branchen. Jo flere Hollister-medarbejdere jeg talte med, jo mere forstod jeg, at Hollister næsten er som en familie. Alle trækker i samme retning for at hjælpe hinanden med at få succes – fra marketing til forskning og udvikling til ledelsen – det er en holdindsats. Ingen er egoistisk. Så jeg besluttede, at det er den rette virksomhed for mig.

Som Sales Specialist har jeg et kald. Jeg vil gerne sælge innovative produkter og have spændende nyheder at fortælle om, og de muligheder har jeg hos Hollister. Hollister har en fantastisk varemærkegenkendelse, et respekteret navn i branchen, og virksomhedens ressourcer er kreative og imponerende. Vi har altid adgang til marketing- og salgsmateriale. Sygeplejersker og klinikere er altid til rådighed for vores kunder. Men vigtigst af alt – Hollister drives med integritet. 

Jeg har været hos Hollister i næsten et år nu, og jeg er stadig glad og tilfreds hver eneste dag. Når det gælder salg, er det vigtigste, at man har nogle produkter, som man elsker at sælge, og jeg er begejstret for mine fantastiske produkter. Jeg er også begejstret for mine muligheder for at udvikle mig her hos Hollister.

Vi gør livet mere givende og værdigt