Virksomheden John Dickinson Schneider, Inc. fejrer sit 100 års jubilæum

  • 10-05-2021
  • Corporate

Libertyville, Ill. (10. maj 2021) – Hollister Incorporated og KMT Medical fejrer i dag Founder's Day og dermed 100-årsdagen for moderselskabet John Dickinson Schneider Inc. (JDS Inc.). I forbindelse med jubilæumsceremonien, der blev afholdt i Hollister Incorporated Illinois hovedkvarter, blev grundlæggeren af JDS Inc., John Dickinson Schneider, og firmaets begivenhedsrige historie fejret. Ceremonien blev livestreamet til medarbejdere over hele verden.

Den 10. maj 1921 grundlagde den 23-årige John Dickinson Schneider JDS Inc. med en trykpresse i kælderen under forældrenes hjem i Chicago. I løbet af de efterfølgende årtier ledede han virksomheden ud fra sine faste principper om respekt for det enkelte menneske og om service og kvalitet, mens han samtidig var i stand til at tilpasse og udvikle virksomheden, så den i dag kan gøre sig gældende globalt inden for medicinske produkter og services. Mod slutningen af sin karriere overlod han generøst virksomheden til sine medarbejdere. Og på den måde efterlod han en arv – en arv, der ikke kun bestod af materielle dokumenter, juridiske rammer eller overleverede historier. Hr. Schneider og hans kone, Minnie Schneider, efterlod en arv, som har stor betydning for hver enkelt medarbejder i dagligdagen.

"Dagen i dag markerer en særlig dag – en begivenhed, der har påvirket vores liv og millioner af mennesker over hele verden, der er afhængige af vores produkter og services, så de er i stand til at leve deres liv med værdighed," udtalte V. George Maliekel, President og CEO, JDS Inc. "Vores virksomhedskultur er det levende udtryk for Schneiders arv. Vores kultur definerer ånden i vores virksomhed. Den vejleder os i forbindelse med de beslutninger, vi tager, det arbejde, vi udfører, de måder, hvorpå vi interagerer med hinanden, og den måde vi betjener vores kunder og det globale samfund på".

JDS Inc. og driftsselskaberne i Hollister Incorporated og KMT Medical vil fortsætte med at fejre hundredeårsdagen i løbet af 2021 med globale aktiviteter og dermed inspirere og knytte partnere og kunder til Schneiders arv.

Om Hollister Incorporated
Hollister Incorporated er en uafhængig, medarbejderejet virksomhed, der udvikler, producerer og markedsfører sundhedsprodukter over hele verden. Virksomheden udvikler og producerer produkter til stomipleje, kontinenspleje og kritisk pleje og udvikler også undervisningsmateriale til patienter og sundhedspersonale. Virksomheden har hovedkvarter i Libertyville, Illinois, og produktions- og distributionscentre på tre kontinenter med produkter, der afsættes i næsten 80 lande. Hollister er et helejet datterselskab af virksomheden John Dickinson Schneider Inc. (JDS Inc.), et 100 år gammelt selskab. Hollister ledes ud fra den fælles mission fra JDS Inc. 
om at give livet mere indhold og værdighed for folk, der bruger dets produkter og services.  www.Hollister.com.

Om KMT Medical Incorporated
KMT Medical er en gruppe virksomheder, der leverer hjemmeplejeydelser til forbrugere. I samarbejde med klinikere forpligter virksomhederne sig til at respektere kliniske beslutninger ved at levere produkter af høj kvalitet med uovertruffen ekspertise og personligt tilpassede services. Som annonceret i 2017 er KMT Medical et helejet datterselskab af virksomheden John Dickinson Schneider Inc. (JDS Inc.). Virksomheder under KMT Medical ledes efter driftspolitikker, der er i overensstemmelse med missionen og visionen i moderselskabet, virksomheden John Dickinson Schneider, Inc. www.kmtmedical.com.