Kasse for vareprøver | Hollister DK

Hollister COVID-19 opdatering Få mere at vide

Kasse

Tak for din interesse i Hollisters produkter. Hvis du vil have gratis vareprøver, skal du sende oplysninger nedenfor. Hollisters kundeservice vil muligvis kontakte dig vedrørende denne vareprøveforespørgsel.

Customer Information
 • Med min underskrift accepterer jeg, og giver hermed samtykke til, at mine personlige oplysninger må gemmes og bruges, som beskrevet herunder: Beskyttelse af personlige oplysninger er vigtigt for Dansac & Hollister Danmark, filial af Dansac & Hollister Scandinavia Inc., USA og den koncern, hvori det indgår (“Selskabet”). Selskabet vil ikke sælge eller udleje personlige oplysninger til andre. Dine data vil blive behandlet fortroligt og vil ligge på en server i USA. Selskabet må behandle dine personlige oplysninger og må kontakte dig via e-mail, almindelig post og telefon for at give dig oplysninger om Selskabets produkter og ydelser og må videregive dine personlige oplysninger til koncernforbundne produktleverandører. Hvis du på noget tidspunkt ønsker, at vi sletter dine oplysninger, beder vi dig kontakte os. Du kan til enhver tid bede om adgang til dine personlige oplysninger, og du har mulighed for at anmode om, at dine personlige oplysninger bliver rettet. Hvis du ikke længere ønsker information fra os, kan du altid ringe til kundeservice på telefon 48 46 51 00 eller skrive til os på e-mail: hollister.dk@hollister.com.

  Samtykke vedrørende anmodninger om vareprøver

  Ved at klikke på knappen "ja, jeg giver mit samtykke" nedenfor, giver jeg mit samtykke til, at Dansac & Hollister Danmark, Filial of Dansac and Hollister Scandinavia Inc. og dets tilknyttede virksomheder, kan indsamle, behandle og anvende de personlige data, som jeg leverer med de følgende formål (markér alle dem, der gælder):

  • for at kunne forsyne mig med vareprøver, som jeg har anmodet om

   BEMÆRK: Denne boks skal kontrolleres for at kunne behandle din anmodning om prøver


  • for at kunne kontakte mig for at foretage opfølgning vedrørende eventuelle vareprøver, som jeg har anmodet om
  • for at kunne forsyne mig med oplysninger om Hollister og Hollisters produkter og tjenester

  Jeg kan kontaktes (markér alle dem, der gælder):

  • på telefon
  • via e-mail
  • via almindelig post

  Jeg er indforstået med, at de personlige oplysninger, som jeg har angivet, kan omfatte følsomme oplysninger hvad angår mit helbred, herunder oplysninger om min helbredsmæssige tilstand og eventuel behandling. Jeg er indforstået med, at mit samtykke er frivilligt, og at det ikke er påkrævet, for at jeg kan kommunikere med Hollister. Jeg er dog opmærksom på, at opfyldelsen af eventuelle anmodninger, f.eks. levering af vareprøver eller rådgivning vedrørende mine behov for produkter, muligvis ikke er mulige, dersom jeg ikke giver mit samtykke til behandling af mine personlige og følsomme oplysninger.

  Jeg kan når som helst trække mit samtykke tilbage ved at kontakte Dansac & Hollister Danmark, Filial of Dansac and Hollister Scandinavia Inc.

  En sådan tilbagetrækning har kun virkning for fremtiden (det vil sige, at en sådan tilbagetrækning af mit samtykke ingen virkning har på den lovlige databehandling og eventuelle videregivelser, der er foretaget, inden tilbagetrækningen blev foretaget).

  Yderligere oplysninger om Hollisters politikker om beskyttelse af personlige data kan findes her.