Medarbejderhistorier – Stephen | Hollister DK

Hollister, seneste erklæring vedrørende COVID-19 pandemien Få mere at vide

Medarbejderhistorier

På tværs af vores virksomhed og i alt, hvad vi foretager os, er vores mission at gøre livet mere berigende og værdigt for de mennesker, der bruger vores produkter og tjenester. Vores kultur og vores ufravigelige principper – værdighed for personen, tjeneste, integritet og trofasthed – vejleder os i de beslutninger, vi tager, de måder, vi omgås hinanden på, og den måde, vi behandler vores kunder på. Det er de ting, der gør Hollister Incorporated til sådan en fantastisk arbejdsplads.

Læs vores medarbejderhistorier nedenfor for at høre mere om, hvordan det er at være Hollister-medarbejder. Hver enkelt historie indeholder en unik karriereoplevelse, men de afspejler alle sammen, hvor fokuserede vi er på det, vi foretager os, hvordan vi får succes, og hvordan vi udlever vores mission.


Stephen

Manager, New Product Development

Der er en stærk følelse af samarbejde her i Hollister – vi spiller på samme hold.


Der er et godt teamwork her i Hollister – vi samarbejder på højt plan. Når man arbejder med at udvikle nye produkter, har man ofte ingen kontakt med produktets slutbrugere. Vores produktudviklingsteam er i tæt dialog med vores kunder og skaber medicinsk udstyr, der er personligt. Vores produkter bliver opbevaret i håndtasker, rygsække og på badeværelset. Hvis vores kunder skal have den bedst mulige oplevelse, kræver det, at vi alle samarbejder om at udvikle produkter, der næsten bliver usynlige i deres hverdag.

Første gang jeg hørte om Hollisters fire uforanderlige principper – personlig værdighed, ansvar, service og integritet – tænkte jeg ærlig talt, at det havde jeg hørt før. Men det er ikke bare tom snak fra en virksomhed – vi mener det faktisk. For mig er ansvar det vigtigste princip. At efterlade virksomheden stærkere end da man selv startede – det arbejder jeg på hver dag.

Selvom jeg nu har været hos Hollister i fire år, bliver jeg stadig udfordret og kan gøre fremskridt og udvikle mig karrieremæssigt. Det er vigtigt for mig, og jeg har fået gode muligheder for at udvikle mig både personligt og fagligt. Jeg er rykket op fra Senior New Product Development Engineer til min nuværende rolle som projektleder i New Project Development. Det har været helt fantastisk.

Vi gør livet mere givende og værdigt